O nas

Naša zgodba

 

Zdravo in dolgo življenje psa je ena osrednjih želja vsakega ljubečega lastnika psa!

Prav to je skupno viziji ekipe Naravno zdrav pes in filozofiji nemškega podjetja cdVET Naturprodukte GmbH, ki že več kot četrt stoletja v skrbi za optimalno in zdravo življenje živali izvaja specializirane storitve raziskav in razvoja ter proizvodnje naravnih izdelkov za živali najvišje kakovosti.

Logo-Vektor-final

Naravni izdelki cdVet so plod sodelovanja veterinarjev, homeopatov, živalskih nutricionistov in dietetikov, ki s konvencionalnimi in holističnimi veterinarskimi pristopi ponujajo vašemu psu najboljše iz obeh svetov. Izdelki krepijo imunski sistem, izboljšujejo zdravje in preventivno poskrbijo za dolgo življenje živali na popolnoma naraven način. Izključno visokokakovostne, naravne, gensko nespremenjene sestavine, kot so hladno stiskana olja, na zraku sušena zelišča, esencialna olja in mikrohranila iz naravnih virov s specializiranimi postopki obdelave ohranijo vso hranilno in zdravilno vrednost naravnih sestavin brez dodajanja umetnih dodatkov in konzervansov.

Iskreno lahko rečeno, da so vsi izdelki, ki jih najdete v spletni trgovini Naravno zdrav pes, navdih narave, zdravi in srečni psi pa naše osrednje vodilo!

 

naša malenkost :)

 

(80)

 

SODELUJEMO

Petsanus bioresonanca za male zivali
masaza psov
center za varstvo golovec
Zdrava hrana za pse
Cvetka zeliscni vrt
Psi pomocniki

O spletnemu mestu Naravno Zdrav Pes

 

Naravno zdrav pes združuje informacije, ki jih iščejo vsi odgovorni lastniki, ki želijo svojemu psu najboljše.
Spletna trgovina cdVet obsega skrbno izbran izbor izdelkov, ki skrbijo za ustrezno preventivo zdravja pa tudi za podporo zdravljenju v primeru različnih obolenj in težav. Z vami delimo napotke, kako lahko svojemu psu pomagate sami ter koristne informacije o moči naravne lekarne. V naši trgovini pa najdete tudi naravi in psom prijazne izdelke, ki so plod lastnih idej in razvoja ekipe Naravno zdrav pes.

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

captcha
prepiši znake:

Pišite nam in z nami delite svoje misli in izkušnje.

Pokličite nas za več informacij ali pomoč ob določenem vprašanju.

Veseli bomo vašega glasu!

E: info@naravnozdravpes.si
M: +386 (0)31 285 084